Home banner
Studentica engleskog jezika nudi instrukcije iz engleskog i hrvatskog jezika

Studentica viših godina engleskog jezika na Filozofskom Fakultetu u Zagrebu nudi instrukcije iz engleskog i hrvatskog jezika. Nudim pripreme za ispite, maturu i ponavljanje gradiva za učenike osnovnih i srednjih škola preko Zoom-a.

Cijena: 50kn/45min Instruktor: Ema Mikulandra

HRVATSKI i ENGLESKI JEZIK

Studentica diplomskog studija hrvatskog i engleskog jezika nudi online instrukcije za osnovnu i srednju školu kao i za sve ostale razine znanja. Ako trebaš pripremu za državnu maturu, prijemni ispit ili bilo kakve neudomice oko gradiva slobodno se javi. Cijena: 50 kn/45 min

Cijena: 50kn/45min Instruktor: Monika Simić

Student nudi instrukcije iz engleskog, njemačkog i hrvatskog jezika

Bok, ja sam Matej. Ukoliko trebaš pomoć oko bilo čega iz engleskog, njemačkog ili hrvatskog jezika, na raspolaganju sam ti. Paralelno uz faks sam već davao instrukcije osnovnoškolcima i gimnazijalcima. Imam iskustva u davanju dopunske, ali i dodatne nastave (primjerice ukoliko općenito želiš podići razinu znanja jezika ili bi htio/htjela dodatne sate kao svojevrsnu pripremu za upis anglistike/germanistike). Princip rada je svakako po dogovoru s naglaskom na onome što ti izabereš.

Cijena: 50kn/45min Instruktor: Matej Cvetanovski

HRVATSKI i ENGLESKI JEZIK

Apsolventica kroatistike i anglistike pruža pomoć u učenju i razumijevanju gradiva iz engleskog i hrvatskog jezika za osnovnu i srednju školu. Želite li se kvalitetno pripremiti za test ili maturu? Možda želite da vam netko pojasni određenu cjelinu ili pak želite kontinuirane dodatne poduke iz predmeta? A možda samo želite konačno shvatiti kada pišemo č i ć? Obratite se s povjerenjem i svladajmo zajedno gradivo iz hrvatskog i engleskog jezika.

Cijena: 50kn/45min Instruktor: Katarina Žigić

Studentica FSB-a nudi instrukcije iz matematike

Nudim instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu ili pripreme za maturu. Imam iskustvo u pripremama za B razinu matematike. Veselim se što ću vam pomoći u bilo kakvim nejasnoćama!

Cijena: 50kn/45min Instruktor: Helena Horvat

Predmeti